02.02 kapu - Az isteni terv beteljesülésének napja

Elsa Sol
2024-02-12
Energia híradó

02.02 kapu - Az isteni terv beteljesülésének napja

Csodás energiakapu nyílik Február 2-án, melynek fénye segítségünkre lesz, hogy végre beteljesítsük álmainkat és megélhessük teljességünket.

A 2-es számjegy önmagában a hit, bizalom, siker, együttműködés, dualitás, a kezdet és vég egybefonódását hordozza, valamint az isteni terv megélését és lelkünk céljainak beteljesítését egyaránt.  A 0 azon kívül, hogy duplázza a vele álló számok erejét,  a spirituális fejlődés, az egyéni döntés, a végtelenség és teljesség valamint az örök áramlás energiáját hozza. A 22-es Mester szám az ősi tudással és bölcsességgel, a látással és átalakulással áll harmóniában.

A mai nap üzenete az, hogy továbbra is higgyünk magunkban és az álmainkban, mert nemcsak belülről, de kívülről is megkapunk mindent, ami által megélhetjük önmagunkat. Legyünk alázatosak és türelmesek, mert mindennek megvan a saját ideje, így teremtéseinknek is meg kell érkezniük hozzánk, hogy megélhessük őket. Tegyünk meg mindent energetikai és fizikai szinten, és utána hagyjuk beérni és megérkezni a dolgokat. Ha nehézségeink akadnak, merítsünk erőt önmagunkból, és hívjuk segítőink erejét, mert támogatva vagyunk! Amit akarunk, elérhetünk, ha kitartóak vagyunk, és hiszünk önmagunkban.

Csodás teremtő Napot Mindenkinek! Varázsoljunk fényt és álmokat valósággá!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.02.01.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek