06.06 - A bőségbehívó, sikerteremtő csodanap MA

Elsa Sol
2024-06-07
Energia híradó

06.06 - A bőségbehívó, sikerteremtő csodanap MA

A mai napon két hatos és két nulla energiája hat ránk,  mely csodás megéléseket hoz magával.

Mivel a 66-os számjegy a feltétlen szeretet, a gyógyulás, valamint a hit és bizalom erejét hozza magával, ezért a mai nap egyik üzenete, hogy légy hálás a családod, otthonod és szeretteid közelségéért, és adj feltétlen szeretetet és kedvességet mindenkinek.

Az angyali szám 66-os azt kéri tőlünk elsősorban, hogy hozzuk egyensúlyba a fizikai, a materiális életünket a spirituálissal. A spirituálisra fókuszálva, de tudatosan és célokkal tele haladva az életedben biztosítja, hogy a materiális szükségleteid egyezzenek az elképzeléseiddel, ahogy az Utadat járod. Bármely félelmed, elfojtásod vagy hitrendszered az anyagiakkal kapcsolatban add át angyalaidnak tisztításra és gyógyításra, és tudd, hogy ha a belső lényed igazságát éled, akkor minden ,amire vágysz elér hozzád.

Légy nyitott és befogadó, mert a segítség és áldás jöhet angyalaidtól, szeretteidtől, vagy más spirituális birodalmakból. A mai nap tökéletes, hogy felszámoljuk a materiális világgal kapcsolatos képzeteinket, és felerősítsük a bőség és belső/külső gazdagság energiáit az életünk minden területén.

Áldásos Teremtéseket Mindnekinek!

Szeretettel,Elsa

U.i : Újhold is van! Hajrá Teremtők!!!

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság  2024.06.06.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek