07.07 - Az isteni utad beteljesülésének és sikerének ünnepe

Elsa Sol
2023-07-06
Energia híradó

A 77es számjegy két 7es duplázott energiájából áll, így a számjegy frekvenciája is kétszeresen hat. A 0, mint mindig ismét duplázó erővel tölti fel a mai nap energiáját, és mivel az is kétszer jön, mindenki duplázza tovább a frekvenciák erejét.

A 77es számjegy két 7es duplázott energiájából áll, így a számjegy frekvenciája is kétszeresen hat. A 0, mint mindig ismét duplázó erővel tölti fel a mai nap energiáját, és mivel az is kétszer jön, mindenki duplázza tovább a frekvenciák erejét.A 7es számjegy nagyon különleges és erős: a belső tudás és bölcsesség, az intuíció, a szemlélődés és belátás, az önmagunk és mások megértése, belső erő, a fejlődés, tanulás és művelődés erejét hozza. Mindeközben az empátia, elkötelezettség, kitartás, különleges képességek, felébredés, spirituális megvilágosodás és az isteni út frekvenciájával harmonizál. Igazi isteni útra lökő, felébresztő és betöltő energiát érezhetünk ma!

Az angyali számjegy 77-es azt jelzi, hogy figyeltél az útmutatásokra, és most elkezded mindezt a tudást és képességeidet a mindennapi életedben is kamatoztatni. Az eddigi figyelmed, erőd és beletett energiád meghozza gyümölcsét: álmaid és terveid valóra válnak pont amiatt, amiket tettél és megtettél, ahogy éltél és, mert fenntartottad a pozitív hozzáállásod az élethez (vagyis ha lent is voltál, nem maradtál, és ismét felhúztad magad -szerk.). Itt az idő, hogy learasd a babérokat kitartásodért és elkötelezettségedért. A sikered felemelő és inspiráló; pont úgy segítesz másoknak, hogy egy pozitív példa vagy számukra.

Ez a számjegy azt üzeni mára, hogy a felsőbb világok szívből gratulálnak, és erőfeszítéseid és tetteid mások számára is látványosak és példásak. Jó úton haladsz, és az isteni szolgálatodat, utadat tökéletesen teljesíted. Pont a jó döntéseid, kitartásod és belső erőd miatt, életedben most jutalmakat és beteljesülést tapasztalsz. Arra kérnek, hogy haladj tovább, éld meg önmagad és az utad, járj elő továbbra is jó példával; világíts, hogy mások is megtalálják az útjukat.


Ha 77-est látsz, tudd: ez egy csodás üzenet, és azt jelzi, mindent megtettél, és most megérdemled a jutalmat:)


Éljétek meg ezt a csodás napot, szívjátok le az erejét mélyen, és fürödjetek önmagatok ragyogó fényében! Ez mind a Ti érdemetek!

Világítsunk tovább, amíg minden sejt fénytől kicsattanó!

Áldás és Fény Kedvesek!


Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.07.07. rp.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó.pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek