10.01 - Az Égi áldás napja!

Elsa Sol
2023-10-01
Energia híradó

A mai nap két 1 és két 0 tükörképi megjelenése, és erős energiákat hoz magával. Az 1 es a kezdet,  teremtés,  létrehozás,  inspiráció, elmozdulás, új kezdet és a kilépés a komfortzónából energiájával rezonál. A 0 a spirituális energia, a kezdet és vég folytonossága, a spirituális út kezdete, és a vele álló számok felerősítése jön vele.

A mai nap energiája arra ösztönöz,  hogy tegyünk lépéseket a pozitív megvalósulások felé, mert itt az idő,  amikor személyes fejlődésünk és  spirituális utunk új szintre érkezett. Mivel tudatosságod, gondolataidat magas vibráción tartod,  energiád behívja a bőséget és a fejlődést,  amiért dolgoztál. Használj megerősítéseket hogy magasan tartsd magad, és mindent behúzz,  amit szeretnél. Bízz a belső erődben és kérd segítőid és angyalaid támogatását, ha elakadsz. Tégy lépéseket álmaid felé,  és tudd, elérkeznek!

Az üzenete, hogy tartsd fókuszod az utadon, a terveiden, bízz önmagad erejében,  hogy megteremted, amire vágysz,  és légy nyitott a válaszokra és lehetőségekre,  amik jönnek.  Merj kilépni a megszokottból,  és bátran új kezdet felé elindulni. Hallgass befelé,  és alkalmazd képességeidet,  tudatos teremtésed és hited önmagadban. Amit álmodsz, megkapod!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel,  Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2023.10.01. mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek