11.22 -Lépj ki a komfortzónából és ugorj!

Elsa Sol
2023-11-29
Energia híradó

A mai nap 11.22 egy igen erős energiával töltött nap, mely arra kér, hogy lépj túl önmagadon, az önmagad által létrehozott határokon és falakon, és indulj neki.

Találd meg az egyensúlyt az életed minden területén, és figyeld meg a valóságodat, hogy azt éled-e, amit szeretnél. Ha nem, akkor ma különösen nagy löketet kapsz, hogy átkalibráld, és új irányt vegyél. Ez a nap arra kér, hogy hagyd hátra a félelmeidet és aggályaidat, és merj bátran az álmaid és vágyaid nyomába eredni. Maradj az utadon, és használd végre a képességeidet és tudásodat, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból és a többiekből is. Minél több pozitív energiára fókuszálsz, minél jobban beleszövöd a mindennapjaidba, annál könnyebben tudod kirajzolni életed útját, ami arra megy, amerre te akarod. Amit kiküldesz, az is jön vissza hozzád!

Ez az számsor egy üzenet az Univerzumtól, hogy maradj a legjobb utadon, add magadból önmagad legjavát, és dolgozz végre az Univerzum energiájával, mert mindent megkapsz, hogy létrehozd és megvalósítsd a céljaidat és álmaidat egyaránt. Kérj segítséget ha kell, de várd is meg, hogy visszaérjen hozzád:)

Áldás és Fény Rátok! Álmodjatok nagyot, és ugorjatok magasra!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.11.22.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó. Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek