12.21 Mélységbe vezető, de fényt ébresztő Napforduló

Elsa Sol
2023-12-27
Energia híradó

12.21 Mélységbe vezető, de fényt ébresztő Napforduló

Ma elértük az év legsötétebb napját,  a leghosszabb éjszakát és vele az utunk is még egy mély levegővel, de a mélységbe vezet.

Ezen a napon a háló vékonyabb,  így könyebben kapcsolódunk belső világunkhoz és vezetőinkhez. Most sötétebb lehet a kedvünk, csendbe vágyunk, magunkkal akarunk lenni. A harsány külvilág most kapargat, nem kérjük. A belső hullámzásra kell figyelnünk, és engednünk az áramlást. Minden feljön most magától, minden kioldódik a harmóniában a sötétből a fénybe. Ma kaphatunk erősebb jeleket, üzeneteket; ma jobban halljuk belső hangunkat, most könnyebben követjük az égi sugallatokat és megérzéseket. Jöhet nagy kipakolás, nagy kiakadás, de velük érkezik a megértés, felismerés és megengedés is. Semmit ne fojtsunk le, semmit ne tagadjunk meg... minden MI vagyunk!

Ma a csenden át ébred bennünk a világ, és rajtunk át álmodja fénybe önmagát. Ragadd meg, mélyedj bele és hagyd hátra, ami nem kell már... itt az idő!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.12.21.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek