2024. 01.01 - Üdvözlet a Bőség és Megvalósulások Évben!

Elsa Sol
2024-01-01
Energia híradó

Fantasztikus lendülettel, inspirációval, napsütéssel indul az új év, és január elseje amellett, hogy elindítja az évet, önmagában is erős energiákat sugároz felénk.

Az 1 es számjegy a teremtő erő, az inspiráció, a kezdet, az új életünkbe való befésülése, az angyalainkkal es vezetőinkkel, saját belső erőnkkel való összekapcsolódást is jelzi, és a két 0 pedig az univerzális isteni erőt, a végtelenséget, a teljességet adja hozzá amellett, hogy megduplázza ezen erőket.

A 11 a transzformáció , az emelkedés, a magasabb szintre való lépés energiáját hordozza magában, valamint a bennünk élő kreativitás, teremtés és isteni erő felébresztését és energiájának életünkbe való bevonását segíti.

A mai nap az új kezdet, álmaink létrehozásának feltérképezése, új önvalónk felismerésének és az új év realitásának kirajzolódását hozza magával. Mit akarsz most megélni? Merre akarsz haladni? Angyalaink, Segítőink és Csillagcsaládunk körünkbe gyűlnek, hogy vezessenek és segítsenek minket mindenben. A mai nap üzenete, hogy fókuszáljunk továbbra is az Utunkra, erősítsük meg belső erőnk használatát a mindennapokban, gyakoroljuk rendszeresen a képességeinket, mert készen állunk álmainkat tényleg megélni, megteremteni mindazt, amire szükségünk van, és amit élni szeretnénk. A csodák a kapuban várnak Rád! Nyisd ki az ajtót és lépj be... minden a Tiéd, amit megteremtesz idén magadnak! Áldás és Fény Rátok!

Csodás, áldott Január elsejét Mindenkinek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2024.01.01.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek