A belső sárkányunk megszelídítése

Elsa Sol
2024-10-01
Energia híradó

Idegtépő, hitet próbáló időszak -A belső sárkányunk megszelídítése

09.09 ide vagy oda, kapjuk rendesen.

Mintha hatalmas hógömböket görgetnénk hegynek felfelé, olyan lassan és nehezen jönnek a megvalósulások. Ahol pedig megvalósul, azt kívánjuk bár ne tette volna...lecke, tanulság, lecke.

Hiába feszülünk, hiába próbáljuk ésszel, logikával tolni a dolgokat, nem megy! Magamon is érzem, hogy akarattal nyomom, és eredménye a nagy nada, azaz semmi. Zárt ajtók és falak terelnek minket. Hatalmas trutyik oldódnak ki, amiknek idő kell, amikhez türelem kell, amit meg kell élnünk. Megint merülünk, hogy utána szárnyalhassunk. Ismét az elfogadás,  a türelem,  a befogadás és megélés amivel segíthetünk magunknak. Tényleg nincs mit tenni, ez most nem a tevés hanem a megengedés ideje. Ahol pedig teszünk, ott türelmesnek kell lennünk, hogy a fizikai síkon is eredménye legyen. Nincs mese, kivárunk! Addig figyeljünk befelé, engedjük feljönni, ami nyomaszt, nézzünk szembe mindennel, mert ennek van most ideje. Akik pedig szárnyalnak, mert vannak olyanok is, kérlek tartsátok a teret a többieknek. Jövünk! Mélységes kitartást Mindenkinek, türelmet, erőt nyugalmat! Átmegyünk ezen is, és ismét kifőnixeljük magunkat a hamuból:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

❤️

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság Mindennapi Tudatosság 2024.09.11.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek