A Galaktikus lényed ébredése

Elsa Sol
2023-08-07
Energia híradó

Egy rendkívül intenzív, fizikailag és lelkileg is erőteljes hét és hétvége után, ismét emelkedik a hangulat, és már áramlanak a holnapi Oroszlánkapu energiái.

Erős fizikai tünetek, mint fej körüli érzetek, nyomások és feszítések, lüktetések és tarkóba nyilalló gyorsan haladó energiákat érezhetünk. A szív területe az egyik legaktívabb, ami nem is csoda: teljes önátalakítás, önszeretet, elfogadás és hála felerősítés a feladatunk most, mert egy új emberré formáljuk magunkat. Ezért is olyan nehéz és sűrű most a listánk, mert ezek mélyen gyökerező hitrendszerek, magunkról ezeréve hitt és alkalmazott gondolatok, és az élet most kiráncigál mindenhonnan, ahol ácsorgunk. Minden leválik, ami feleslegesség vált. És sokszor maga az elengedés gondolata, ami tartja bennünk az érzést, így inkább rávenni magunkat, hogy kiengedjük, hogy elhiggyük vagyunk és leszünk ezek nélkül is a legnagyobb lépés. Nagyon érzékenyek is vagyunk, emberek, érzetek, illatok, képek kapcsolnak most össze minket darabokkal, emlékekkel, más terekkel és időkkel, és aki figyel, szinte átérzi magát a másik síkra, a téridőnk egy másik pontjára is...most még jobban érezhetjük, hogy intergalaktikus lények vagyunk, akik egyszerre vannak jelen mindig és mindenhol. A mottónk most: megengedem, hogy elengedjem, mert így is az vagyok, aki vagyok! Merjünk most nagyot szanálni, nagyot váltani, bátran lerázni mindent, ami már nem kell, mert ömlenek azon energiák, tervek, emberek, kapcsolatok és lehetőségek, amik viszont kellenek a jövőre, és nem kell mást tennünk, mint megüríteni a teret, hogy legyen hova lehozni és itt valóságunkká alkotni!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.08.07.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó. Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek