A hétvégi sötét hullám-Galaktikus felszabadítás

Elsa Sol
2024-07-22
Energia híradó

A hétvégi sötét hullám-Galaktikus felszabadítás

Döbbenetes negatív hullám söpört végig a hétvégén, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha éreztétek valamilyen formában és fokon.

Volt, aki ideges volt, volt aki dühös vagy haragos, volt, aki csak egyszerűen nyomott, kedvetlen volt.

És nem volt semmi különösebb ok mögötte, nem történt semmi konkrét, csak valahogy ránk telepedett, mint egy kövér sötét felhő. Sehogy se találtam a talajom, a kapcsolódást vagy rögzítést, csak áramlott bennem és körülöttünk.

Úgy éreztem, hogy ez nem valami személyes, valami "nekem kell valamit tennem" dolog volt, inkább csak maga az átáramlás, átfolyás és transzformálás volt a lényeg. Olyan sötét érzések és képek jöttek hullámokban, amikhez semmi közöm nincs jelen életemben; ahogy a többségünknek szintúgy. Kollektív kiürülések zajlottak, az emberiség és a bolygó történelmének mélységes tisztulása áramlott át rajtunk. Hihetelen energia szabadult fel, és ez nem történhetett volna, ha nem lennénk ennyire királyok, abban amit csinálunk! Úgyhogy le a kalappal Mindenkinek, aki tartotta a teret, aki hagyta,hogy rajta át fényesedjen a Föld és az emberiség!

Köszönöm Nektek! Mára felszabdult, újraindult, megkönnyebbült a tér... jöhetnek a töltekezések!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel,Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2024.07.08.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek