A mai nap energiája és üzenete: 05.05.

Elsa Sol
2024-05-23
Energia híradó

Az 55-ös számjegy két 5-ös energiáját duplázva, felerősítve hozza ma, így nagyon erősen hat ránk. Az 5-ös szám a kaland, a sokoldalúság, az érdeklődés és izgalom, valamint a kihívásokkal való szembenézés, a tapasztalásokon keresztüli tanulás és fejlődés, az idealizmus és aktivitás, pozitív életbeli változások és változtatások energiáját hordozza.  

A mai nap üzenete, hogy itt az idő, hogy hátrahagyjuk a régit, mindazt, ami már nem szolgál minket pozitív irányban, és legyünk készen a nagy változásokra melyek érkeznek most hozzánk. Engedjük el a félelmeinket, kétségeinket és az érzékelt akadályokat, és merjünk a csodás új lehetőség felé nézni.

Az angyali számjegy azt üzeni, hogy tartsuk fent a pozitív hozzáállásunkat az újdonságokkal szemben, és vegyük észre a lehetőségeket. Ne feledjük, hogy semmi sem történik ok nélkül, még akkor is, ha éppen most nem értjük vagy látjuk át a lépéseket. A változások azért jönnek most, hogy kitörhessünk a régi kötelékekből és kényszerekből, elindulhassunk egy új úton, és betölthessük életcélunkat és lelkünk ébredését.  

A mai nap azt kéri, hogy merjük ledobni a kötőfékeket fizikailag és lelkileg egyaránt, legyünk hűek magunkhoz, és éljük az életünket lelkesedéssel és célokkal tele. Legyünk hát készen, mert nagy és jelentős változások érkeznek most!  

Áldás és Fény!

Szeretettel,Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság Mindennapi Tudatosság 2024.05.05.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek