A merész megvalósulások tomboló hete

Elsa Sol
2024-05-23
Energia híradó

A merész megvalósulások tomboló hete

Bátorság, merészség és erő szaga száll a szélben, és érezzük minden porcikánkban. Olyan határozottság, lendület és hit tekereg most bennünk, hogy a legszelídebbek is meglepődnek magukon. Dübörög bennünk az isteni, dobol bennünk az erő; az összes eddigi munkánk eredménye születik most, az új Én, aki mer, aki hisz, aki tesz és aki kitartóan, magabiztosan meri megélni önmagát, és megteremtetni az álmait. Érzitek a hihetetlen erejű változást magatokban? Megjelent már a fizikai síkon, érzitek, látjátok,  élitek már?

Ez most az ajándékosztás ideje! Minden csomagban magatokat, álmaitokat találjátok, amiért eddig dolgoztunk, amit eddig dédelgettünk, amit teremteni kívántunk... és mostantól csak fokozódik! Álljatok most bele tövig az erőtökbe, ragadjátok meg a lehetőségek milliónyit, álmodjatok nagyot, merészet és ne lepődjetek meg, amikor ömleni kezd a mindennapi életetekbe az áldás:) Álmodj, hidd el, tegyél érte és minden megérkezik!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2024.05.14.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek