A múlt és jövő keresztnapja -Napforduló 2024

Elsa Sol
2024-07-22
Energia híradó

A múlt és jövő keresztnapja -Napforduló 2024

Elérkeztünk az év feléhez és a Napforduló ragyogó napjához. A holnaputáni Teliholddal karöltve hatalmas energiákat mozgatnak meg.

Ez a nap különleges, mert félúton állunk a múlt és jövő, az elmúlt 6 hónap és a következő fél év között. Emlékeztető arra nézve, hogy eltelt az év fele, így érdemes visszapillantani, mit kértünk és kaptunk, mit terveztünk és értünk el, és mi mindenben nőttünk, fejlődtünk ebben az iszonyúan száguldó fél évben. Eközben pedig arccal előre már a jövőnket tervezve tesszük le az építőköveket, és bontakozik ki eközben mi is az, ami már beért, ami már él és ami már készen áll, hogy részese legyen a következő szakasznak.

Mély időpillanatok ezek, melyben sejtszinten érezhetjük az életünk és a kollektív kerekeinek fordulását, ahogy elfordulunk a múlttól és beállunk a jövő felé sorolva. Kapcsolódjunk ma belső világunkhoz, pillantsunk be hogy érezzük magunkat, lássuk mi mindent tettünk le, engedtünk el, alakítottunk át heroikus küzdelmek során, hogy ma itt lehetünk és azok lehetünk, akik vagyunk. Megérdemlünk egy elismerő vállveregetést magunktól, és vessük papírra terveinket, mert a következő 6 hónap nem lesz lassabb, csak intenzívebb és pörgősebb...Te mit álmodsz még idénre?

Áldás és Fény Rátok!

Csodás kapcsolódást, megélést és tervezgetést Mindenkinek!

Kezünkben a jelen, ezért kezünkben a jövő is; teremts!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.06.20

mindennapitudatossag.com

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek