Áldozati láncok levetése

Elsa Sol
2023-11-01
Energia híradó

Mélységből kalapozunk kifelé még mindig, lelkünk, személyiségünk rejtett csomagjait rángatjuk fel és bontogatjuk ki, néha arra gondolva, hogy még mindig van?? Ennyi munka, ennyi megélés után, tényleg még mindig van mit? De ne felejtsük el, sokunk dolgozik a személyes szinteken túl, és tisztítja a családi karmákat, csoport karmákat, kollektív, egész emberiséget feloldozó lenyomatokat is. A mostani hetek felismerése is a mélyből születik: az áldozat. Ha most olyan szitukba kerülsz, ahol érzed, hogy elnyomnak, érzed, hogy alárendeled magad vagy félreállsz, kihasználnak vagy nem értékelnek, ne lepődj meg. Most ezen darabjaink állnak sorban odabent és húzzák a sorszámot a figyelmünkre. Nem, nem az a dolgunk, hogy elmerüljünk bennük, és lehúzzanak, hanem az, hogy felismerjük ezen darabokat, amikor egyes szituációkban, emberi kapcsolatainkban újraéljük ezeket... mert feloldozást keresnek bennünk, általunk. Amikor megadod magad, amikor ott is engedsz, ahol nem esik jól, ahol összehúzol, ott ezek most felbukkannak, és listaszerűen beállnak elénk, hogy lássuk végre őket a sötétben, mert MI itt és most készen állunk felismerni, megérteni és feldolgozni őket. A pici gyereket, a síróst, a dühöset, az elnyomottat, és látjuk őket végre. Nézz a dolgok mögé, nézz a feladatok mögé, nézz a kapcsolatokban felmerülő gondok mögé, és lásd a mintát, lásd önmagad bennük.

Minden megbocsájtás, egy lakat ami lehull, minden feloldozás egy rács, ami távozik. Nincs más, aki ezt megoldaná helyetted, nincs más, aki segíthet nekik, csak TE, mert mindegyikük TE vagy!

Ma gyertyák millió gyulladnak fel a világban, emlékezve azokra, akik szívünket más síkokról is melegítik. Benned is ott várnak a gyertyák, és arra kérnek, emlékezz rájuk és engedd őket fel a fénybe. Képes vagy rá, készen állsz, mert veled a világ összes fénye, a dimenziók összes energiája, önmagad hihetetlen belső ereje...szabadíts fel magad és lépj ki a Fénybe!

Áldás és Fény Rátok! Ragyogjon ma kívül és belül a Föld összes fénye!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.11.01.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek