Áramlásban vagy kapaszkodásban?

Elsa Sol
2023-08-30
Energia híradó

Növekedő erősségű energiahullámok jönnek ismét, már igazából le se kéne írnom, mert az érkezésük folytonos szinte. Van is egy olvasóm, aki mindig várja a "végre egy igen nyugodt hétnek nézünk elébe" posztjaimat, de többségében nem kedvezek neki, mert nincs nyugalom a felemelkedésben. Olyan sokat dolgoztunk magunkon, annyit nőttünk, hogy már nincs megállás, ami még bent van, az ki akar jönni, ami még nyomaszt, az fel akar szabadulni, amitől még félünk, az meghallgatást kér tőlünk. Az életünk ( és akik csendesen és tudatosan figyelik, már érezhetik), egy film kockáivá tud lassulni, és gyorsvonati sebességre is kapcsolni egyetlen perc alatt. Hihetetlen áramlásban vagyunk.

Minden ember, helyzet, érzés és tapasztalás mögött ott a valóság, a tudás, az ok, a lecke... és ebből vizsgázunk most napont! Felismered-e önmagad keze nyomát egyes helyzetekben? Elhiszed-e végre, hogy Te teremted, hogy te koordinálod az egész realitásod? Érted-e már és éled-e már saját igazságaidat, követed-e a belső világodat, áramolsz-e a pillanatokkal, vagy kapaszkodsz, ellenkezel, haragszol-e még? Ha jön az érzés, adsz-e helyet neki, dolgozol-e vel, engeded-e a létét, vagy elnyomod még, lenyeled, elfordulsz? Amikor jön egy tapasztalás, ami nem kedves, reagálsz-e még egóból, van-e még benned sérelem, trauma vagy áldod-e a szituációt, az embert, a tapasztalást, mert tudod, hogy okkal jött, és hoz magával valamit, ami Neked szól?

A mostani időszak azért kemény, mert már nem beszélni kell, nem hinni vagy nem hinni, nem viselni magadon, hanem élni! Figyelni az életed, magadat, a reakcióidat, a tapasztalásokat, és a mélyükben meglátni a leckét, az okot, a szeretetet és útmutatást. A mindennapjainkba kell már lehozni és megélni, megmutatni mindazt, amit eddig tanultunk, és gyakorolgattunk. És ennek legnagyobb eszköze a hála és az áldás, mely bármely szituációt és embert, érzést át tud alakítani, meg tud emelni, fel tud virágoztatni, és innen indul minden csoda...amikor jól vagy, amikor szeretsz, amikor hálás vagy és tudod, hogy senki nem büntet, sőt, minden segít és szeret és vezet...mindenkit, aki mer végre tényleg elmerülni az áramlásban, és kitárt szívvel, alázattal és hálával követi a belső hangját és a szívét.

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.08.22.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek