Aratás! A siker végre bennünk zeng:)

Elsa Sol
2023-12-11
Energia híradó

Hihetetlen tempóban haladunk, ömlik a Fény, ömlik a bőség mindenkire, aki eddig dolgozott magán és magáért.

Rengeteget pakoltunk le, rengeteg nehézségen és kihíváson vagyunk túl, és ajándékaink, teremtéseink most érnek be a földi síkon végre.

Még mindig tisztítunk, még mindig jönnek a jelző táblák, de már csak ott, ahol még elakadásunk van. A kapcsolatod nem alakul jól? Önmagadba vetett hited nem elég erős? Anyagilag akadozol? Akkor most ezt tapasztalod, mert most ömlenek ránk a megoldó kódok. Ne ijedj meg, nem azért jön, hogy neked rossz legyen, hanem azért, hogy ezután sokkal jobb legyen! És pont ezért az összes terület, ahol megtisztultál és feltöltődtél, amit megoldottál, na ott kapkodhatod a fejed, mert nincs annyi kezed, hogy ennyi bőséget és sikert befogadj, annyi ömlik most ajándékok formájában.

Légy büszke, megérdemled! Élvezd ki, megdolgoztál érte!

Ahol pedig még gondokba ütközöl, azt ragadd meg, engedd ki és szabadítsd fel magadban! Minden értünk van! A sikerért, a bőségért, egy boldogabb jövőért!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.12.04

. mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek