Az angyali segítség napja 04.04

Elsa Sol
2024-04-24
Energia híradó

04.04. Az Angyali segítség napja

A holnapi nap két 4es energiájából áll duplázva. A 4es a stabilitás,  támogatás,  szilárd alapok, belső erő és akarat,  értékesség, a szorgalmas munka és belső tudás frekvenciájával rezonál. A 44es az Arkangyalok erejét birtokolja.

A 44es arra kér,  hogy figyelj jobban az intuíciódra, mert ha befelé hallgatsz jobban hallod Angyalaid és Segítőid és önmagad hangját és így útmutatásukat. Kéri,  hogy ne térj el az utadtól, mert kitartásod meghozza az eredményt,  és célba érsz.

A 44es üzenete,  hogy az Angyalok, Arkangyalok melletted és körülötted vannak,  és energiájuk békét,  szeretetet és nyugalmat hoz magával. Mutatja, hogy nem vagy egyedül,  támogatásuk,  szeretetük vezet és segít utadon, és amikor nehézségbe ütközöl,  tudd, ők veled vannak, és segítenek a megoldásban. Erejük inspirációt, segítségét hordoz, és arra is irányul,  hogy belső inspirációval,  suttogásokkal és jelekkel támogatnak utadon, és kitartóan vezetnek a céljaid és álmaid felé.

A nap üzenete az, hogy haladj kitartóan tovább az utadon, mert semmi nem áll álmaid útjában, belső erőd elegendő,  és sosem vagy egyedül. Ha nehézségbe ütközöl,  elakadsz, bátran fordulj feléjük és kérd segítségüket,  mert mindig hallanak, és mindig veled vannak.

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2024.04.03.

mindennapitudatossag.com  

Fb Mindennapi Tudatosság

Fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek