Az áradó bőség és beteljesedések kapuja

Elsa Sol
2024-08-09
Energia híradó

Az áradó bőség és beteljesedések kapuja -08.08 Oroszlánkapu energiák

Az Oroszlánkapu az egyik talán legerősebb galaktikus kapu az évben, csúcspontja 08.08. Szoros kapcsolatban van a Szíriusszal így nagy felismerések, ébredések,  letöltések érkeznek vele, újabb magasságokba emelve tudatosságunkat.

Az Oroszlánkapu bőséget, erőt,  spirituális fejlődést és ébredést hoz,  képességek,  belső erők, felismerések és aktiválásokon keresztül.

Erőteljes DNS aktiválások, csakra tisztulások és tárulások jönnek most, lehetőséget adva, hogy feltöltsük magunkat sejtszintig a Szíriusz energiájával,  és összekapcsolódva Felsőbb Énünkkel, felszabadítsuk önmagunk belső erejét,  több gyógyító,  erősítő, békét hozó energiát vonva be/árasztva ki testünkbe/-ből.

Töltekezz, ragyogj, árassz fényt:)

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2024.08.08.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek