Azonnali kiszállítás - Újholdas teremtő energiák

Elsa Sol
2023-06-18
Energia híradó

A hétvégén érkezett csodálatos Újhold lehetőséget ad, hogy összekapcsolódjunk a szívünkkel, és meglássuk, mit is akarunk igazán. Ez most az új kezdet, a tiszta lap, az új tervek, álmok és ötletek elhintésének és lebetonozásának kapuja. Álmodd meg, kérd ki, és érkezik is:)

Érezhetjük, hogy elvékonyodnak a szálak, a kapcsolatok, egyes kedvtelések vagy hiedelmek; most könnyedén magunk mögött hagyhatjuk, amit eddig szanáltunk. Mindeközben már érkeznek az új inspirációk, újabb lehetőségek, és ötletek árama. Figyeljünk befelé, ha valahol érezzük a lépésre hívást, de nem látjuk pontosan mit tegyünk. Ha kívül homályos a kép, fordulj befelé, ahol ég benned a fény!

A következő hónap még erősebben irányítja majd a figyelmünket magunkra, mint Teremtőkre. És leckék sorozata segíti, hogy megfigyeljük, hallgatunk-e a belső sugallatokra, követjük-e a belső hangot, alkalmazzuk-e a belső erőnket, és megéljük-e önmagunkat és ezáltal teljességünket.

A mai Újhold az kéri, hogy merülj el a szívedben, a csendességben, a téged körülvevő szépségekben, a szerető emberekben és állatokban. Hagyd hátra, ami nem kell, és merj álmodni mindent, olyat is, amit eddig nem mertél volna...itt az idő, hogy végre higgy magadban, és merj az lenni, aki vagy!

Csodás felismerésekben és újrakezdésekben gazdag teremtő Újholdat Nektek!

Áldás és Fény!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.06.18.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó.Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek