Bensőnkig felrázó, utunkra állító Telihold energiák

Elsa Sol
2024-08-18
Energia híradó

Bensőnkig felrázó, utunkra állító Telihold energiák

A holnapra érkező Telihold a változás energiáját hordozza magában, melynek szelét, a nyugtalanságot és feszültséget már érezzük is. Valami változott; valami új kezdődik.  Tetőfokára hágnak az érzelmek és már dübörög bennünk az indulás hívó szava... de hova, merre nem tudjuk, nem állt össze... nincs kontroll csak áramlás van, megengedés és megélés. Ettől van bennünk egyszerre a mehetnék és tehetnék, váltakozva a passzivitás és erőm, kedvem sincs hozzá érzésekkel.

A változás pillanatait megélni nem könnyű, mert kint is-bent is vagyunk, valahol félúton, amit nem tudunk irányítani. Lebegünk. A bizonytalanság, ami zavarja az egot, és pont ezért most a Telihold áramlásba hív, passzívá teszi a pillanatot, hogy megálljunk, megéljük ezeket és távozásra inthessük őket.

Nagy kerekek fordulnak most, új útvonalak bontakoznak ki, szereplők csúsznak a helyükre, tervek ébrednek bennünk életre! Ezekhez kell a tér (ezért elengedünk), kell az erő (ezért pihenünk), kell a hit (ezért kapunk kihívásokat) és kell a teremtő energia, amit most befogadunk. Erre van most az idő, a Telihold morajló zubogó csendje, aminek ereje felrázza bennünk az ébredés újabb energiáit és beindítja bennünk a mély változást mely végre kibontakozhat szemeink előtt az életünkben is! Áldott Teliholdat, pihenést, megélést Mindenkinek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság  2024.08.18.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest Moana Creations

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek