Csodás felszabadító, kalandra csábító Telihold

Elsa Sol
2024-05-23
Energia híradó

Csodás felszabadító, kalandra csábító Telihold

A csütörtöki napon érkezik a Telihold, mely tele van kalanddal, örömmel és játékossággal, és arra kér, hogy merjünk lágyabbak és lazábbak lenni, felszabadultan örülni és megélni az érzéseink felszabadító erejét.

Érezhetjük, hogy könnyebben vesszük az akadályokat, optimistábbak vagyunk, jobban hiszünk, könnyebben látjuk a szépet és az áldást. Ahol zárt ajtók állak, most könnyedén tárulnak.

A Telihold ereje most az áldás által még inkább erősödik, s arra kér vegyük számba áldásainkat, gazdagságunkat és bőségünket. Ennek energiája boldogságot, elégedettségét generál, mely még többet teremt ezekből az életünkbe.

Merjük most kiengedni a feszülést, engedjük ki a görcsöket; a Telihold most örömre csábít! Érezzük jól magunkat, próbáljunk ki új dolgokat, vállaljunk be önmagunkat feltöltő és kimozdító kalandokat! Tettünk eleget, dolgoztunk sokat és mélyen, most az "érezzük jól magunkat" igazán kijár nekünk:)

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Táncoljatok a Telihold energiáiban és partyra fel!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság  2024.05.22

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek