Dézsából öntött gyógyító és teremtő pillanatok hulláma

Elsa Sol
2023-12-11
Energia híradó

Az év utolsó Újholdja - Dézsából öntött gyógyító és teremtő pillanatok hulláma

Holnap egy igazán különleges erejű napunk lesz: Újhold és 12.12 energiakapu egyszerre fogja önteni ránk jótékony és rendkívül intenzív energiáját...

Az év utolsó Újholdja hatalmas kapukat tár ki előttünk. Miközben lehetőségek végtelen magjait szórja ránk a jövő évre tervezve, még emlékeztet az idei év utolsó löketére is: mit is hagyjunk itt hátra. Erős és mély tisztulásokat érezhetünk, akár mélyről jövő traumák, akár mindennapjainkat érintő sürgetések formájában jelezve felénk. Szinte maguktól épülnek a listák a teendőkről, s habár néha elakad a szavunk a felszínen, nem tudjuk igazán kifejezni magunkat vagy a miérteket, a mélyben csodásan egyértelműen formázódnak a lépések; belső impulzusok vezetnek most, és szinte maguktól indulnak meg a dolgok ott, ahol bízunk. Nincs más eszközünk mint a hit önmagunkban, ami vezet át minket a homályos utakon is lángoló csóvával. Arra kér most az év utolsó Újholdja, hogy célozd meg a terveidet a jövőben, hagyd hátra a terheidet az idénben, nyisd meg a szíved a lehetőségeid előtt, és megfontoltan bár, de merészen és magabiztosan lépj tovább az új évbe, megkönnyebbülve, felszabadulva, önmagadat adva és álmaidat élve.

Boldogságos merítkezést 2023 utolsó Újholdjának fényében!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.12.11.

mindennapitudatossag.com

Fotó: Pintérest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek