Egy percnyi hűvös nyugalom az elágazásnál

Elsa Sol
2023-09-15
Energia híradó

Egy percnyi hűvös nyugalom az elágazásnál

Ez a hét végre hoz egy kis nyugalmat számunkra. A közeledő Újhold lassan árasztja felénk lágyan ölelő energiáját, és ezt a zaklatott, kihívásokkal teli hónapot zárja.

Most lesz időnk visszanézni,  és összefoglalni mindent,  amin átmentünk.

Hatalmas elválások,  lezárások,  határhúzások történtek; lehet, hogy kapcsolatok, emberek távoztak az életedből, de sok régi már nem működő álmot,  tervet is letettünk most. Betekintést kaptunk belső világunkba,  és személyiségünk olyan részeibe,  ahol még dolgunk van.

Felismertük,  hogy bőség áramlik bennünk és körülöttünk,  ha képesek vagyunk észrevenni. Feljöttek viszont olyan minták, nyomógombok, amik még maradtak, és figyelmünket kérik,  hacsak nem akarjuk tovább is vinni magunkkal. Megjött a hangunk, és bátrabban szólalunk fel, mondjuk ki gondolatainkat és vágyainkat.

Sokan értek most útelágazáshoz,  ahol elválik a múlt és jövő, ahol dönteniük kell, merre tovább és kikkel tovább. S ha nem tudod rögtön, nem baj! Most a hónap végéig lesz idő figyelni,  érezni és a szíved szerint dönteni. Légy Te most a középpont, légy Te az alap, amire építesz. Nem kint, bent vannak a válaszok! Senki nem tudja jobban, mint te... itt az idő,  hogy felelősséget vállaljunk Önmagunkért, vágyainkért és életünk alakulásáért.

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel,  Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.09.12.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek