Egyensúlyozva a káoszban

Elsa Sol
2024-08-04
Energia híradó

Egyensúlyozva a káoszban

Mit szóltok ehhez az iszonyatos tempóhoz? Elképesztő erejű és sebességű tapasztalások jönnek, egyszerre éljük meg a szellemi és a fizikai síkon egyaránt, ahogy a komfortzónán túlra mutat minden utunk.

Szellemileg érezzük a kibontakozó belső erőnk. Szavaink hatása elképesztő, ömlik ki az igazság, a felszabadítás, a határok meghúzása. Könnyebben is áradnak a szavak, jobban ki tudjuk fejezni érzéseinket, hogy helyükre kerüljenek a dolgok. Viszont gyorsabban is csúsznak ki, mint ahogy szeretnénk, ezért legyünk fegyelmesek, mit és kinek, hogyan mondunk. Tele vagyunk ötletekkel, de könnyen elborítanak, mert sokszor időnk sincs feldolgozni őket. Hangrögzítő a lelki nyugamunkért:)

Fizikai síkon pedig írni se kell a pörgést, mert az utolsó galamb is érzi a sistergő energiákat. Hatalmas döntések születnek, fejezetek zárulnak le meglepő könnyedséggel. Ugyanakkor ömlenek a lehetőségek, áramlanak a nyitott ajtók, csak merni kell belépni és megélni. Aki veszi a tempót, és halad az árral gyorsan éri el céljait, könnyen jönnek a megvalósulások, de iszonyú könnyen ki is merülünk, mert nem is érezzük, mennyit teszünk, gondolunk, tervezünk és élünk meg egy-egy időpillanatba fókuszálva.

Hatalmasra nőttek viszont a szemünk előtt táncoló minták, korlátok és hitrendszerek, minden, ami kiabál, hogy vedd már észre, engedd már el, oldozd fel végre. Ahol akadály van, az most tízméteres, hogy sehogy se lehessen megkerülni. Ahol nem hiszel, ahol nem éled meg mindazt, amit eddig megtanultunk, gyakoroltunk, ott elakadsz és állsz, amíg be nem tölt a megoldókulcsod. És igen, benned van, készen áll, bármikor használhatod. Kérdés, felismered-e, megragadod-e, élsz-e vele...minden értünk van, ahol nem értjük mi a csuda történik, az még inkább! Mélylevegő, pici csend és jönnek is a válaszok!

Kitartás, áramlás, hit és hit és hit, ezek most az eszközeink:) Csodás megtapasztalásokat és megoldásokat mindenkinek.

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság2024.07.24.

mindennapitudatossag.com

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek