Érzelmek a plafonon

Elsa Sol
2023-07-29
Energia híradó

Tomboló hetekben vagyunk benne, az érzelmek a plafonon, könnyen ugrunk, könnyen kibukunk, de könnyen vissza is állunk.

A mostani szakasz nálam még mindig a személyiség azon részeit dolgozzák meg, amikkel hadilábon állok. Magabiztosság, határok meghúzása, végleges elengedés fázis, a dolgok/kapcsolatok elengedése, megújítása, önmagamba vetett hit, és az értékrendszer, ami fő fókuszban van.

Erős fizikai érzetek is jönnek, amik már jó ideje nem voltak, fej körüli nyomások, feszítések, harmadik szem körüli tágulások. A szabad beszéd, az igazságunk kimondása, önmagunk tisztelete is most ismét erőre kap, így torok körüli feszítések, kioldódások, nagy őszinte beszélgetések, és át nem gondolt, kibukó mondatok is mindennaposak. Hát igen, a cukormázas "nem merem kimondani, nehogy másnak rossz legyen" részeink most távoznak, és helyükre érkezik az új, magabiztos, önmagát szerető és értékelő, új lényünk. És ez kell! Belénk van nevelve, hogy mi vagyunk mindig hátul, különben önzők vagyunk, de valójában pont emiatt sokszor visszalépünk, elakadunk, magunkat kurtítjuk, és a másiknak amúgy fogalma sincs, hogy mi "önfeláldozunk" az ő érdekében. Helyette most megmutatkoznak azon részek az életünkben, ahol nem vagyunk még teljesek, nem állunk fel, nem húzunk egy határt, és ezek addig jönnek, amíg végre azt mered mondani, elég, ennyi és nem tovább. Önmagunk értékelése is átalakul ezáltal, végre helyre kerül, hogy "én mit érek", mit tartok magamról és ezt tükrözi vissza a mindennapi életünk és az összes kapcsolatunk. Ahol elnyomnak, ott Te elnyomod magad! Ahol nem hisznek benned, ott Te nem hiszel magadban.

A szív körüli érzetek is folytatódnak, nagy kioldódások, felszabadulások zajlanak, ezért sokan hullámoznak a nagyon jól vagyok és a totál lent vagyok között, de türelem! Ez egy átmenet, amíg beállunk az újra. Az érzések jönnek, megengedjük nekik a létet, és hagyjuk átfolyni. Ha kell, sírunk, ha kell, kikiabáljuk, ha kell, csak meghallgatjuk és átöleljük. Te vagy az életed ura és kormányosa. Ne hagyd tovább, hogy vigyen az ár, vedd kezedbe a sorsod, vedd kezedbe a fényed és lépj, hogy az lehess, akiért dolgozol, hogy lehess... a többi jön magától!

Áldás és Fény Rátok!

Csodás napot Mindenkinek,

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.07.27

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek