Év végi idegbaj és hajtépéses ünneplő hét

Elsa Sol
2023-12-27
Energia híradó

Év végi idegbaj és hajtépéses ünneplő hét

Az év vége hozza a szokásos energiákat! Iszonyatosan intenzív, arcba-kapós, idegeket zaklató energiahullámok jönnek, szétszakadunk! Egyik irányban nyugalmat, békét, ünnepi hangulatot keresünk és tapasztalunk, miközben áramlik az őrület, mindenki kapkod,ideges,összekap, frusztrált. Folyton érezzük a hullámzást, és nehéz kivédeni, hogy ne hasson ránk. Sokan tapasztalnak mélységet és depressziót, mert sötétben járunk,  mélységbe tekintünk és tisztulunk. Ezzel jár a kiborulás, a "már annyit dolgoztam magamon, most komolyan év végén sincs nyugtom?" gondolatok. Ne feledjük, a tisztítás kell, hisz miért is akarnánk vinni a cókmókunkat, ha itt is hagyhatjuk végre? És pont ezért "meglepően" sok emberből bukkan most ki a belső világának valósága, ami nem mindig szép, és résen kell lennünk, hogy ne vegyük magunkra más csomagját, se energiáját!

Ne feledjük: a Fény megvilágítja a sötétet, így nem is csoda, ha most olyasmiket is látunk,  ami eddig a mélyben rejtőzött, amíg készen nem állunk, hogy megöleljük és feloldozzuk végre.

Minden megy, ahogy mennie kell, ott vagy, ahol lenned kell, és azt kapod,  amit teremtettél magadnak... tetszik? Élvezd ki:) Nem tetszik? Hagyd hátra:)

Áldásos mélységet, fényességes magasságot kívánok Nektek!

Szeretettel,

Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.12.19.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek