Ezen őrült nehézkes napok megértésére

Elsa Sol
2023-09-05
Energia híradó

Ezen őrült nehézkes napok megértésére

Irdatlan löketeket tapasztalunk, az érzelmek a tetőfokon, mindenki feszült, robban, bizonytalan.

Sokan tapasztalnak elakadást, tanácstalanságot, ködöt, érthetetlen eseményeket, melyet a logikus elménk nem tud feldolgozni... mert nem is neki szól. Amikor az agyunk nem bír el valamit, nem találjuk a válaszokat, nem látjuk át a dolgokat, a legnagyobb üzenet mindig az, hogy figyu, ez most nem logika, ez most nem egy szellemi tevékenység, hanem a szíven át kell megoldani.

Érezni kell, engedni, hagyni, megélni és legtöbbször átengedni. Hatalmas kihívásokat élünk most meg, de csak akkor, ha aggyal próbáljuk megérteni, és akarattal, régi módszerekkel próbálunk evezni. Most a dolgok alakulnak maguktól, mert eddig tettünk értük, így a mostani napok ereje és sikere abban rejlik, hogy lelki képességeinket mennyire tudjuk a fizikai mindennapokban alkalmazni. Amit a tegnapi Teliholdas posztomban is írtam, az élet most azt mutatja meg, ahol nem vagyunk teljesen összhangban, ahol még küzdünk inkább, mint engedünk, ahol kontrollálni akarunk ahelyett, hogy megengedünk, ahol erővel és aggyal akarunk elérni valamit, ahelyett, hogy hagynánk, hogy szépen beevezzen az életünkbe.

Minden, ami most feljön, elakadt, nem megy, azzal van dolgod! De figyeld úgy, mint egy filmet, ne menj bele, ne akadj fenn rajta! Könnyedség, lágyság, áramlás, elfogadás az, amik most előre visznek. Amiért tettél, az beérik! Amit elengedtél, oda új érkezik! Amit hívsz, az megérkezik! Csak türelem, alázat és elfogadás... a legnehezebb az elmének és az emberi felünknek... és épp ezért történik... hogy végre valahára szavazójogot kapjon az a bizonyos másik feled is... engedd be, engedd meg és figyeld, hogy kiteljesedik az életed.

Áldás és Fény Rátok! Rengeteg türelmet és kitartást kívánok! Benned az erő, hagyd előtörni!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.08.31.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek