Felfrissítő és újraindító Újhold energiák

Elsa Sol
2023-09-15
Energia híradó

Felfrissítő és újraindító Újhold energiák

Végre valahára megérkezett a várva-várt égi manna, és ez a csodás Újhold most felfrissíti a lelkünk és segít, hogy kapjunk egy kellemes, de határozott löketet a következő hetekhez.

Még mindig zajlik a mély és komoly belső munka, ahol személyiségünk alappillérei haladnak el előttünk, megmutatva, ahol még dolgunk van és gyógyulásra van szükségünk.

Eközben viszont az Újhold energiájával megértések érkeznek, régóta meg nem oldott dolgok kiszabadulnak, régi nyomások felszabadulva távoznak. Jön egy pár nagyobb ahaaa, már értem pillanat. Érezhetünk egy erős motivációt is, lelkesedést, hogy újra tervezzünk, felismerjük azon mintáinkat, melyeket átalakítottunk és amiket most a már új eszköztárként tudunk használni.

Érezhetjük, hogy csomó minden végre világossá válik, végre beérik, végre jönnek az eszközök és lehetőségek, amik eddig némacsöndben várakoztak. Végre beindulunk! A mostani napok alatt igazi jövőbe pillantást élhetünk meg, mert szellemi erőnk is repdes, így rengeteg ötlet, terv bukkan a felszínre, melyeket ha most megragadunk és beépítjük, akkor komoly előrehaladást érhetünk el álmaink felé.

A most arra kér, hogy lásd mi mindent értél el, hova jutottál és hova akarsz menni, mit akarsz elérni, és hívd be, szívd magadba, áraszd bele az életed mindenségébe, és használd ki ezt a csodás lehetőséget. Sokat melóztunk, hogy itt legyünk, megérdemeljük, hogy beérjen a termés:) Nézz a szíveddel, tervezz az elméddel, és töltsd fel az Újhold lendületes és inspiráló energiáival!

Áldás és Fény Rátok! Csodás Újholdas töltekezést!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.09.15.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek