Főnix tüzében fortyogunk... a régi és az új között billegve

Elsa Sol
2023-08-30
Energia híradó

Türelem kell ezekhez a napokhoz,  mert az élet most komolyan teszteli,  hogy is állunk a valóságunkkal, hogyan is éljük meg mindazt a rengeteg tudást és igazságot, melyeket magunkénak érzünk.

Nagy kihívások jöhetnek,  gyakran a cérnánk végén járunk, és könnyen visszazuhanunk, ha nem figyelünk.

Az egész test átalakul,  érezzük is ezt minden sejtünkben. Bizsergések,  fejfájások,  nagy kiborulások,  billegések,  érzelmi hullámzás, fej körüli érzetek jönnek ezerrel.

Ez most az alázat ideje, mert újra kell fésülnünk önmagunk hálózatát,  és egy új ember alakul... ez fizikailag és lelkileg is terhelő,  mert bakker megint lógunk, miközben egyszerre engedjük el a múltat,  és már huzalozzuk be a jövőt, de még félúton vagyunk. A múlt és eszközei már nem működnek, de a jövőt épp formázzuk,  így még nem tudjuk sokszor hogy is tovább. Megterhelő ez a kontrollt kereső részünknek, de meg kell tanulnunk áramolni,  hagyni és hinni, hogy jó úton vagyunk,  és engedni, hogy vezessen az élet oda, ahova aggyal akartunk menni, ám most szíven át jutunk... akkor, amikor készen állunk.

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.08.18.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek