Frissítő és nyugtató, új szelet kavaró Újhold energiák

Elsa Sol
2023-08-14
Energia híradó

Frissítő és nyugtató, új szelet kavaró Újhold energiák

Az elmúlt hetek őrült erős hatásai után úgy érkezik az Újhold, mint egy hűvös kéz a forró nyári napon, ami végre egy kis szellőt és felfrissülést hoz az életünkbe.

Az Újhold egy új kezdet, egy új szakasz táptalaja, egy zárás, egy elengedés kompozíciója. Most végre tisztává válik oly sok minden az elmúlt hetekből, érzelmeink kicsit kitisztulnak, és felszabadulnak. Lehetőségünk van átlátni végre a dolgokat, megérteni egy csomó történést, és új terveket, új álmokat tervezni erre az új szakaszra. Érezhetjük, hogy ismét feltámadnak hobbik, kedvtelések, szenvedélyek, ismét megérint egy-egy régebbi terv, egy álom, amit talán elfeledtünk, de most ismét erőre kap bennünk. Felerősödnek viszont a kapcsolataink ismét, elsősorban befelé - önmagunkkal, a bőséggel, a pénzzel, az értékünkkel kapcsolatban, és láthatjuk, hol nem vagyunk harmóniában, hol adunk lejjebb, hol fogjuk le a szelet az áramlásban. Mindenhol, ahol komplikálunk, ahol belezavarodunk, ott most az Újhold egyszerűsít, letisztít, és úgy nyújtja felénk. Kövesd a szíved, kövesd az örömöd, kövesd azt, ami boldoggá és könnyűvé tesz, ez most az üzenet. Jöhetnek váratlan helyzetek és ajándékok, érkezhetnek hírek, amik átforgatnak egy új pályára, és tapasztalhatunk távozásokat, mert az Újhold zár is, így ami/aki most megy, azt engedjük ki.

A fő irány most a szíved, ami vezet, ami mutat és tanít. Ami jön föl, ami menni akar, amit ki tudsz engedni, azt most az Újhold kimossa... ami pedig jön be, felébred benned, megindít, felpörget azt ragadd meg, fésüld magadba, és építsd be a jövődbe... te vagy a mester...vedd kezedbe a teremtésed!

Boldogságos Újholdat Kedvesek! Fürödjetek benne, és lépjetek ki még fényesebbként és könnyebbként:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.08.14.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó. Pintérest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek