Gyógyító de robbantó Szuperhold energiák

Elsa Sol
2023-08-02
Energia híradó

Gyógyító de robbantó Szuperhold energiák


Fantasztikus gyógyító hullámokkal érkezik a Szuperhold, ami azért is különleges mert a hónap végén egy újabb Szuperhold zárja ezt a hihetetlen hatással bíró hónapot.

A Szuperhold ereje a normális teliholdnál erősebb, és ezáltal érzékenyebbek, frusztráltabbak, nyomottabbak lehetünk. Nagyon sok minden ürül most ki! A két Szuperhold között most lehetőségünk lesz felszabadulni, megtisztulni, kiengedni és kiüríteni magunkat, hogy ezután ismét töltekezhessünk. Hatalmas átalakulásokat hoz most ez a hónap, és a Szuperhold a szív tisztítását, a lerakódott felesleges lomok, terhek kidobálását, a szívünk megkönnyítését, alap rezgésünk emelését célozzák.

Ne lepődjünk meg ha kiakadunk, ha sírunk, ha feljönnek fogalmunk sincs honnan képek, érzetek, emlékek. Ez most a centrifuga hatás, és minden, ami feljön, kész a távozásra. Öleljük meg és engedjük el, legyen egy kapcsolat, egy régi lenyomat vagy egy kellemetlen, fájdalmas emlék.

Merülj bele ebbe a csodás lágy energiába, süllyedj bele, mártózz meg benne lelked összes zugáig, és hagyd, hogy kimossa belőled mindazt, amit nem kell már cipelned!

Csodás Szuperholdat!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - MIndennapi Tudatosság 2023.08.01.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatossag

Fotó:Pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek