Hatalmas lezárások és beindulások Teliholdas hétvégéje

Elsa Sol
2024-07-22
Energia híradó

Hatalmas lezárások és beindulások Teliholdas hétvégéje

Megérkeztünk a júniusi Telihold záró akkordjához, mellyel ezt a szakaszt végleg lezárjuk. Megmásztuk a hegyet, végre felértünk a tetejére!

Minden, amit ott elkezdtünk, amit ott kitűztünk, amivel ott szembenéztünk, most eldől. Végre letettünk egy csomó cuccot, felszabadultunk egy csomó teher, családi minta és megfelelés alól.

Érezhetjük, hogy könnyebb lett a szívünk és számtalan dolog csak úgy átalakult, megkönnyebbült, szabadabb lett bennünk és körülöttünk. Ismét árad a tervezés, az álmodás energiája. Új szakaszt indítunk.  Amivel még dolgunk van, az feljön egy utolsó csekkolásra: kész, mehet vagy még inkább marad? Nincs rossz válasz,  minden döntés a miénk!

Mindezt felerősíti a Telihold, megtöltve balzsamos hullámaival, szerető és áldó energiájával, hogy világítsa az utunkat. Ám ne lepődjünk meg, ha most visszatér pár dolog, és ismét őrült sebességre kapcsolunk! Ez is csak egy pillanatnyi megálló a száguldásban...

Ragadd meg a lehetőségeket, tedd le terheidet, szabadítsd fel a szívedet és engedd magadnak élvezni végre az életed! Áldott Teliholdat Mindenkinek!

Szeretettel,Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2024.07.20

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek