Határtesztelések kora

Elsa Sol
2024-05-23
Energia híradó

Határtesztelések kora

Az elmúlt hónapok teljes átalakításai hatalmas erőket mozgattak meg, és végre egyre közelebb érezzük magunkat magunkhoz, mert a cél az önismeret:)

A mostani időszak egyik alap kihívása a határaink felhúzása, értékeink megvédése és önmagunk előnybe helyezése. Folyton jönnek az olyan szituációk és emberek, melyek tesztelnek minket: mennyit hagyunk még másoknak? Mennyit engedünk magunkból? Minden találkozás egy energiacsere, és akarva-akaratlanul adunk magunkból, és veszünk magunkra a másikból. Aki dominánsabb, az elnyomja a lágyabbat, így figyelnünk kell, hol a határ, hol hagyjuk, hogy átgyalogoljanak rajtunk, hol nem állunk ki magunkért. Könnyen túlterheljük magunkat, ami kiégéshez és instant lestoppoláshoz vezet, mert ezt is tanuljuk, hogy hogyan is legyünk összhangban magunkkal és a mindennapokkal anélkül, hogy a régi programokat (megfelelés, félelem, aggódás, kibírom, áttolom) alkalmaznánk. Mersz felállni és nemet mondani? Mersz önmagad lenni? Mersz nem úgy lépni, ahogy elvárják, ahogy régen tetted?

Minden ember és szituáció most tesztel, és lehetőséget ad, hogy önmagad még egészségesebb részévé változz...mered? Teszed? Hiszed? Megmutatják a mindennapok:)

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2024.04.30.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek