Hogyan navigálj a következő hetekben? -A szív szavának nyitánya

Elsa Sol
2023-06-18
Energia híradó

Hogyan navigálj a következő hetekben? -A szív szavának nyitánya

A következő hetek elsősorban arra kérnek, hogy nézzünk önmagunkba és figyeljük meg, mennyire élünk a szívünknek, a szívünkből, a szívünkkel.

A magasabb dimenziók már nem fejből, lexikális tudásokra épülnek, hanem szívközpontból irányítva, tudatosan teremtjük a valóságunkat, és a közös valóságunkat is. Az egész felemelkedés arra ösztönöz minket, hogy tanuljuk meg a szívünket teljesértékű tagként kezelni végre, és elhinni, hogy tudja merre kell mennünk, és mi a legjobb nekünk.

A mostani időszak lágyan, de erőteljesen terelget majd minket, hogy megfigyelhessük önmagunkat, ahogy élünk, cselekszünk, hiszünk és ezáltal megtapasztalunk. Az áldás, a hála, önmagunk és életünk szeretete, a Föld, az otthonunk és szeretteink, gazdagságunk, hitünk mind nagyképernyőre kerül, hogy lássuk végre, micsoda bőségben élünk. Mert enélkül nincs új világ, nincsenek új rendszerek, nincs más jövő. Amíg nem éljük meg, hogy mindennapi döntéseink a szívünkből erednek, merészen és bátran, megfontolva mi a jó nekünk, nem másnak. Mi az érték nekünk, nem másnak! Mi az élet célja nekünk, és nem másoknak. És innentől menni, fejeket magasba tartva, mutatva az utat, mert a Te életed a tiéd, és ragyoghatsz nyugodtan!

A következő napokban figyeld magad és az életed; figyeld mi minden áramlik be, mi mindentől gazdagodsz naponta, mennyi szép vesz körül. Merülj el benne és figyeld a szíved és az életed alakulását. Kinyitod a szíved és kitárulnak a kapuk! Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.06.18.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek