Instant manifesztációk kora

Elsa Sol
2024-06-07
Energia híradó

Instant manifesztációk kora

Elképesztő varázslásokat élünk meg ebben az őrült vágtázásban, és most megteremtheted a legvadabb álmod is egy röpke kívánsággal!

Aki meri próbálni, aki meri megélni, az most kapkodja a fejét, hogy micsoda "véletlenek", sikerhullámok nyaldossák a lépteit. Elértük végre az instant teremtések korát, ahol tényleg minden álmunk valóra válik.

Ennek okán, senki ne lepődjön meg, ha gondolatai testet öltenek, ha pont akkor hívnak, ha pont Ő jön szembe, ha pont ezt vagy azt kívántad és megvalósul. Mint egy pizza rendelés, olyan könnyűvé válik, hogy azt éljük, amit kívánunk. Ennek alapja viszont, hogy még mindig jön fel néha a trutyi, mert ha nem akarjuk, hogy félelmek, kétségek, kicsiségek torzítsák el a teremtéseinket, akkor tisztán, nyugodtan és tudatosan kell manifesztálni. Ehhez pedig ismerni kell magunkat, a fő összetevőt:)

Ezért a következő hetekben figyeljétek, ahogy testet öltenek a tervek és remények, ahogy valósággá formázod mindazt, ami benned rejlik. Minden felismerés megerősíti a képességed, minden elengedett gát felszabadítja a benned élő istent... ne várj, ne félj! Álmodj, merj, teremts! Ezért dolgoztunk, elértük!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek! Teremtsetek fényt, reményt és szeretetet.

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.05.30.

mindennapitudatossag.com

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek