Újhold -Isteni Éned kiterjedése

Elsa Sol
2023-07-29
Energia híradó

A mai Újhold végre zárja ezt a péntek óta tartó hihetetlen tisztulási hullámot,  ami alatt ne lepődjetek meg, ha sok volt a sírás,  a kirobbanás, a kibukás,  teljes erőtlenség és motiválatlanság. Kicsit nyílt sebnek éreztük magunkat, és volt is nem egy döfés, pofon és meglepődés mások felől, mert mindenki feszült és robbanós volt.

Mélyről jövő sűrű energiákat engedünk most ki, személyiségünk,  lelkünk mélyére rejtett érzetek,  traumák,  önmagunk előtt is rejtett félelmek, hitrendszerek bukkannak fel csekkolásra és elengedésre. Kapcsolataink vannak most szem előtt,  hogyan éljük meg magunkat, hogyan viszonyulunk másokhoz,  emberi szerepünkhöz, mennyire éljük meg isteni utunk, hisz mostmár nem játszani jöttünk, hanem megélni, megfejlődni, felnőni, isteni lényünket teljesen birtokba venni és kiteljesíteni. És ehhez tér kell, így kiengedjük mindazt, amit kinőttünk,  legyen az egy kapcsolat, egy munka, egy álom vagy egy magamról hitt gondolat...ennek erejét, fájdalmát éljük most, mert minden lezárás egy pici távozás, egy elmúlás, és meg kell élni,  át kell engedni, el kell siratni, mert készen állunk, hogy új emberékké váljunk.

A mai Újhold ajtót nyit ehhez az Új emberhez, egy kiteljesedettebb isteni lényhez, úgyhogy dobjatok le mindent, aki/ami lehúz, aki/ami energiát vesz el, aki/ami nem emel, nem éltet, nem buzdít, és szabadítsátok fel önmagatokat,  fényeteket,  isteni lényeteket!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol-Mindennapi Tudatosság 2023.07.17.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek