Iszonyú tempós hét

Elsa Sol
2023-07-03
Energia híradó

Egész héten őrületes fejlődéseket és megéléseket tapasztalhatunk. Iszonyú tempós kioldódások és megvalósulások.

Csak kapkodjuk a fejünket,  ahogy dolgok, emberek vagy hitendszerek kihullanak, de közben egy társzekérnyi információ,  lehetőség és beérő megtapasztalások ömlenek. Nagyon pörgős,  tevős, csinálós inspirációkat érzünk,  de ugyanígy hirtelen jött elfáradással,  pihenésre vágyással váltakozik. Érezhetjük,  hogy elfogytunk picit, és meg kell állni, át kell gondolni,  meg kell élni a napokat, miközben erős érzelmi hullámokat is tapasztalunk.

Ne lepődjünk meg, ha visszajönnek csekkolásra emberek, érzetek,  gondolatok. Ez már a végső kiengedés,  és iránymutató, hogy lássuk hol tartunk, mennyit nőttünk,  mennyit változtunk. A hitünk továbbra is tesztelve van! Hiszel önmagadban,  az utadban,  hogy számon vagy tartva, hogy szeretet vagy, és mindent Te irányítasz? Ha nem, csak menj mélyebbre,  menj bátrabban,  menj szívből. Pont ott vagy, ahol lenned kell, pont azt éled meg, amire szükséged van, és pont jó vagy úgy,  ahogy vagy. Csak érezz ebbe bele, és áramolj! Azt éled,  amit teremtesz:)

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol Mindennapi Tudatosság 2023.06 29.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek