Kapu utáni robogás

Elsa Sol
2023-06-25
Energia híradó

Őrületes erejű löketek érkeznek, most kifejezetten érezhetjük fizikailag is.

Túltöltődés, bizsergések, egész testen átfutó energiahullámok jöhetnek. Fejfájások, fejnyomás, fülcsöngéseket tapasztalhatunk, mert iszonyúan töltődünk. Érezzük,  hogy nyújtás, mozgás kell a testnek, mert alakul át és bizsereg az élettől. Lábunk lüktet,  talpak melegszenek, mert egyre jobban hangolódunk a Föld emelkedő rezgésével. Földeljetek mélyen!

A kapunyitás után fergeteges energiák érkeznek,  melyek magasba emelnek, ha elvégeztük a belső munkát,  és készen állunk a fogadásukra.

Kreatív, inspiráló hirtelen érkező csomagok, nagy felismerések, kikristályosodás az utunkkal kapcsolatban. Sugallatok, érzetek vezetnek, melegség és hála áramlik,  akik látni akarják. Minden nap esélyt kapunk, hogy a vetített kép mögé lássunk,  és felismerjük önmagunk teljességét és végtelen lehetőségeit. Aki meri, élheti már az 5D-t akár 24 órában...Te döntesz! A kapu kinyílt, az út előtted! Jössz?

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol-Mindennapi Tudatosság 2023.06.25.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest


Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek