Kapuk között egyensúlyozva

Elsa Sol
2023-07-06
Energia híradó

A Telihold teljessége óta a Szíriuszi kapu önti az energiákat,  holnap pedig már a 7.7 kapu nyílik,  és igen, erősen érezzük mindezt.

Lelki szinten nagy megértéseket,  felismeréseket és lezárásokat tapasztalhatunk, és folyamatosan válnak le rólunk a már nem hozzánk tartozó kapcsolatok, szerepek, emberek. Sokan besokalltak, és robbanva lépnek,  mert sokáig kivártak. Vannak, akik fokozatosan haladtak és most van terük tovább nőni. De senki nincs lemaradva, mindenki ott van, ahol lennie kell, és a legtöbbet tudja megfejlődni.

Nagy kifáradásokat is érezhetünk,  mert még éjszaka is dolgozunk a felsőbb síkokon,  hajóinkon. Plusz a lezárások érzelmileg is megviselnek minket, de tudnunk kell,  hogy ami most véget ér,  az készen áll az elengedésre,  és helyébe már várakozik az új énünknek megfelelő lehetőség,  kapcsolat,  munka.

Nagyon érzelmesek is lehetünk, képek,  filmek, illatok mind bekapcsolnak minket, és átrántanak minket emlékekbe,  jövőbe,  párhuzamos életekbe. Egyre többet élünk meg a teljességünkből, és aki akarja,  az most teljesen felhangolhatja magát a neki megfelelő rezgésre és ezáltal valóságba. A természet,  az állatok, a földelés,  a meditáció,  kikapcsolás és töltődés most a legnagyobb segítőink.

A mottónk pedig: Kiengedem,  elengedem, megálmodom,  befogadom.

Csodás napot Mindenkinek! Vigyétek a Fényt! Áldás Rátok Kedvesek!

Szeretettel,Elsa.

Elsa Sol-Mindennapi Tudatosság 2023.07.06.

mindennapitudatossag.com  

Fb: Mindennapi Tudatosság

Foto:pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek