Két Hold közötti átjáró

Elsa Sol
2024-07-22
Energia híradó

Két Hold közötti átjáró - Középpontban az önfelismerés

A júniusi telihold iszonyatos erővel tolt meg minket, irányba állítva a következő szakaszra, mely egy keskeny időrés a következő, júliusi teliholdig. E kettő között csodás teremtéseket és megéléseket tapasztalunk.

Fő célpontunk továbbra is önmagunk felismerése, képességeink alkalmazása hétköznapi helyzetekben, melynek alappillére önmagunk tisztítása, határaink felmérése és aktív használata, régi mintáink, gondolati rendszereink és traumáink felszámolása, régi, már nem működő darabjaink elengedése.

Ezért érezzük oly erősnek és intenzívnek ezen hónapokat, mert két irányba fejlődünk, két irányba dolgozunk, és jövőnkhöz a múltunk rendbetétele alap, így kihagyhatatlan lépcsőfok.

Érzelmeink mutatják az utat! Ami emel, tölt boldoggá tesz, azt fokozd, azt építsd be, azt alkalmazd. Ami lehúz, felhúz, kiakaszt vagy elszomorít, azzal dolgod van, az kiabál, az jelez, az egy stop tábla, ahol állj meg, és oldd fel végre. Gyorsan megy most, egy pillantás csupán, és fel is oldódott, el is engedted, helyére már ömlik is be az erő, amire most szükséged van.

Gyakorlati úton járunk most kéremszépen, nincs mese, nincs lusti, megyünk, robogunk tovább, száguld alattunk a Föld...kapaszkodj, földelj, merülj el, mártózz meg...ha mersz, most tényleg nyersz!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.06.24.

mindennapitudatossag.com

Fotó:Pinterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek