Kihívásokkal és ajándékokkal érkező Telihold

Elsa Sol
2023-07-03
Energia híradó

Elértük az emelkedő energiák csúcspontját, a ma kiteljesedő, hihetetlen erővel érkező Teliholdat.

Ez most a nehéz út felhívása, ami arra ösztönöz, merjünk a kihívásokkal szembenézni, merjük a nehezebb utat választani, mert ezektől nagyobbra növünk, jobban fejlődünk, hatalmasabbat tudunk ugrani.

Ez a Telihold teletol erővel, hogy visszarántsuk magunkat a rendszerünkbe, jobban beosszuk az időnket, jobban megszervezzük a napjainkat és ezáltal fókuszáltabban érhessük el a céljainkat. A mostani hullámok feltöltenek erővel, hittel, lendülettel, ugyanakkor kihívások, megoldandó feladatok elé is állítanak minket. Semmitől se riadjunk meg! Az Univerzum most fogja a kezünket, és minden lépésünket támogatja és erősíti. Szembejönnek most ismét a meg nem oldott gondok, gócok, hitrendszerek, nem működő kapcsolatok, energiák, mert itt az idő, hogy felelősséget vállaljunk a teremtéseinkért, és bátran merjünk szanálni, hátrahagyni, felismerni mindazt, ami már nem kell, ami lehúz, ami elveszi az erőnk. Ez most a hegymászás ideje, és tele vagyunk erővel, hogy elérjük a csúcsot. De ez a bátrak ajándéka! Az Univerzum most teljes erővel segíti a növekedésünket, és a Telihold feltölt az erővel, ami az álmainkig repít... mersz kilépni a komfortból? Mersz tudatosan teremteni és élni? Ez most a Te löketed, a te energiád, a Te hívószavad! Ugorj, és tied minden álmod és célod!

Csodás teliholdas napokat Mindenkinek!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.07.03

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek