Kozmikus átjáróba lépve

Elsa Sol
2023-08-02
Energia híradó

Hihetetlen erejű hónap zárással lépünk egy még intenzívebb és még mélyebben átalakító Augusztusba.

A tegnapi Szuperhold hatása mára is kiterjed és még fog is hatni egy ideig. Érzékenységünk egyre nő, és mivel egy újabb szuperhold zárja majd a hónapot, egyértelműen egy átjáróban vagyunk, ahol hatalmas lehetőségeket kapunk egy igazán komoly fejlődésre és felszabadulásra.

Nagyon erős gyógyító energiákat tapasztalunk most, mert mélyről jövő energiákat tisztítunk most elsősorban a szív terét érintve. Csalódások, fájdalmas emlékek, meg nem oldott traumák úsznak most a felszínre, hogy végre feldolgozzuk őket és elengedjük. Emiatt éreztük és érezhetjük még most is az épülő feszültséget, ami a jelzés, hogy itt van valami, ami most a figyelmünkre és szeretetünkre szomjazik a továbblépéshez. A belső hang most hangos! Figyeljünk a belső jelzésekre, figyeljünk a gondolataink áramára, de ne vesszünk el bennük.

Erős fizikai tünetek is jöhetnek, melyek a fej körüli bizsergések, nyomások és feszítések, erős fülcsöngések, tarkót nyomó sugallatok is lehetnek. A torok (mint mindig mostanában) igen aktív, mert mostanra beszélünk kell a belső valónkat, és nem bírunk már fojtogatni és nyeldekelni dolgokat. Ahol/akivel igen, ott érdemes picit elidőzni és megfejteni miért nem állunk fel és éljünk meg igazságunkat? A szív ahogy írtam most a fókusz, mert érzelmi nagytakarítás most a cél, így minden, ami feljön, ami nyom, ami feszít, az jelez! Csak add figyelmed egy pár percre, engedd meg neki a létét, és engedd át. Ne vessz el az érzelmekben, csak merd ott és akkor átélni, megölelni és elengedni. Áramlás a hónap jelszava!

Csodás napot Mindenkinek! Kapaszkodjatok! A vonatunk felfelé tart!

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.08.02.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó:pineterst


Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek