Kozmikus kalapálás - Égből a térbe és fejből a szívbe

Elsa Sol
2023-06-18
Energia híradó

Hatalmas lendülettel és energiával töltve robogunk életünk vonatával,  és nincs időnk pihenni. Vizsgák után vizsgák tesztelik, hogy szívből-lélekből éljük-e az igazságunk, vagy csak tervezni, beszélni, tanulni szeretünk-e. Hisszük-e végre, hogy mi varázsoljuk a napjainkat fényesre vagy sötétre, vagy még mindig van olyan terület, ahol hibáztatunk, ahol keressük a takarót, ahol megalkuszunk.

A mostani szakasz számomra a hála és bőség energiái körül táncolnak, és olyan élesen elválasztódik, amikor tényleg hiszek és teremtek és az áramlásban vagyok, és amikor visszahúzok, keveslem magam, amikor a nincs-re hangolódom. Ez most a gyakorlat ideje, és sorozatban érkeznek a lehetőségek; bármi történik,  megkeresni benne a fényt, a jót, a szépet, hinni és ezt az energiát fenntartani, áramoltatni, azonnali eredményekkel jön vissza.

Akik viszont még mindig nem lépnek,  nem változnak, nem terelik a napjaikat a fejből,  az "átgondolom,  agyból megoldom" helyett, a szívemre hallgatok, és fenntartom a rezgésem felé,  azoknak az élete nehézkes,  akadozós,  küzdelmes... és nem, nem büntet senki, nem lettél a másik csoportba osztva, csak az élet pont azt mutatja, azt adja, amit te küldesz,  te érzel és te teremtesz... csak válts csatornát,  tekerd feljebb a szíved hangját,  és ne csak hallgasd, kövesd,  éld meg, és teremts vele... benned az erő,  benned a fény,  benned a jövőd!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2023.06.14.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek