Lábról-ledöntős, tengelyünk körül megpörgető, száguldó hetek

Elsa Sol
2024-04-24
Energia híradó

Lábról-ledöntős, tengelyünk körül megpörgető, száguldó hetek

Iszonyú pörgős, fejfájós, túlterhelős időszakban járunk, és minden erőnkre és fókuszunkra szükségünk van, hogy tartsuk a terünket.

Fizikai életünkben is hatalmas változások kopogtatnak, melyek újratervezést igényelnek, és segítenek felmérni, merre is kell mennünk, hova is kell most az energiánkat és hitünket beletenni. Még mindig kipakolunk, leteszünk, elengedünk ezresen pörögve, mert márciusban már nagyon erőteljes építkezést tapasztalunk majd, így nincs hely tovább már cipekedni és cókmókot hurcolgatni magunkkal! Minden szabad sejtünket tölti a fény, tele lehetőségekkel, eszközökkel, kapcsolatokkal, meglepetésekkel felturbózva, hogy a legsikeresebben érjük el a céljainkat.

A hitünk is komoly tesztelés alá kerül most! Hiszel-e magadban, mersz-e nagyot álmodni, elhiszed-e, éled-e végre, hogy te teremted a valóságod, vagy még mindig történnek veled az események?

Bármit is higgy, azt tapasztalod még erősebben, mint eddig. Fizikai testünk elsősorban fej körüli érzeteket tapasztal, lüktetések, nyomások, tágulás érzés, bizsergések és sugallatok jönnek, erős és hangos fülcsöngésekkel fűszerezve. Adjuk meg neki, amit kér, mert hatalmas terhet teszünk rá nap mint nap, és a test ápolása idén nagyon nagy hangsúlyt kap!

Pörögjetek, áramoljatok, tervezzetek és álmodjatok nagyot! Itt a tavasz, indul a buli, huppanjatok fel a száguldó vonatra és hagyjátok, hogy elvigyen oda, ahova menni akartok:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.03.06.

mindennapitudatossag.com

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek