Lobogó hajjal, magasba tartott fejjel és energiától zubogva alakul-a-molekula... TE!

Elsa Sol
2024-02-19
Energia híradó

Lobogó hajjal, magasba tartott fejjel és energiától zubogva alakul-a-molekula... TE!

Micsoda időket élünk:)

Hatalmas ütemben és iramban zakatolunk az összes síkon! Fizikai világunkban rohannak a napok, alig érünk a dolgok végére, és olyan intenzív, hogy lassan annyit élünk meg belőle, hogy hétfő-péntek-hétvége. Eközben szellemi síkon, hihetetlen fejlődéseket tapasztalunk; rengeteg dolog levált rólunk, amit sokszor csak abból veszünk észre, hogy máshogy reagálunk dolgokra, máshogy érezzük magunkat, máshogy éljük meg a kihívásokat vagy a mindennapokat. A testünk egyre egyértelműbben jelzi számunkra az irányt. Nyújtásra, törődésre, életmód-vagy étkezési változásokra ösztökél, és már nem szégyenlős jelezni, ha csakazértis lenyomjuk a plusz kocka csokit, pedig kettővel előtte már elég lett volna. Mozognunk kell, az energiát áramoltatni, a tüdőnket teletölteni, a vérünket frissíteni, jósággal teletölteni. Minden sík egyre jobban közelít az egységbe, egyre harmonikusabb tudjuk megélni a spirituális értékeinket, céljainkat és eszközeinket a tök hétköznapi síkon is. Hatalmas leválások, lezárások jöttek és érkeznek még! Lerezeg minden, ami visszatart, amit őrizgetsz, ami fojtogat, ami elhasznált és felhasznált vagy pang benned... kipakolás van kérem szépen, a gyüjtögetésnek, és tárolásnak vége, nincs hely, erő, energia vissza-visszafordulni és pakolászni. Kell? Nem kell, akkor megy és kész, ez a tendencia... akár kapcsolat, akár minta, akár munka akármi. DE! Érzitek a könnyebbséget? Érzitek, hogy más a levegő? Érzitek, hogy mekkorát változtunk, alakultunk, lazultunk, nőttünk és fejlődtünk? Elképesztő tempóval haladunk, ami tavaly ilyenkor egy hónapnyi cucc volt, azt most lepörgetjük egy hét alatt. Ezért bírunk többet, ezért megyünk mélyebbre, gyorsabban, erősebben, nem kímélve már, mert bírjuk, csináljuk, megoldjuk, meglépjük! Megéljük, sokkal jobban és könnyebben!

Le a kalappal Mindenkinek! Csak így tovább, nem állunk meg, nem adjuk fel, nem nézünk vissza... melleket ki, fejeket a magasba, repülünk tovább...erősebben, egészségesebben és fényesebben. Áldás Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.02.19.

mindennapitudatossag.com

Fb: https://www.facebook.com/mindennapi.tudatossag

Fotó: Pinterest 

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek