Még mindig ködben araszolva, de már gyertyával világítva

Elsa Sol
2024-10-03
Energia híradó

Még mindig ködben araszolva, de már gyertyával világítva

Habár a hónap egy kis frissítéssel és könnyebbséggel érkezett, a nehéz és súlyosabb köpönyegünk még mindig levetésben van. Az Újhold elindította az újat, de valahogy mégsem az a fő energia. Még mindig a mélybe kacsintunk, még dolgozgatjuk fel mindazt, amit az elmúlt hónapok hoztak. Kívül, a mindennapokban, és belül a lelkünk mélyén egyaránt gyógyulunk. Sok minden ért minket minden területen, melyeket fokozatosan, az Élet által adagolva oldunk meg és engedünk szabadjára. Még tele lehetünk sebekkel és zúzódásokkal, mert elképesztő mennyiségű mintát, szokást és traumát oldottunk fel. Kicsit csendesebbek, nyomottabbak lehetünk, pusztán a fáradtság és megterhelések hatásából ébredezve. Viszont, miközben mindez érezhetően kezd távolodni tőlünk, és tényleg elérünk az új szakaszig, már körülölel minket egy lágyan áramló hullám  is. Ha figyelünk, ki-kitör belőlünk a hála és a boldogság még fakó bazsarózsaszíne. Ez a hónap a bőség és aratás hónapja, így vegyük észre azt a rengeteg áldást, gazdagságot, szépséget és kedvességet, ami mindennapos részünk! Ez a híd a magasabb síkra, ez a lágyan fénylő fáklya mely átvezet minket ebből a mélységekből a szelíd partra. Engedjük meg még ezt a pár napnyi csendességet, befelé fordulást és pihenést a testnek és a léleknek; megérdemeljük! Ezután olyan tűz lesz a hajtóműben, hogy meg sem állunk az Új Évig:) Áldásos araszolást mindenkinek! Fürödjetek tudatosan a bőségben és bőség lesz minden léptetekben.

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.10.03.

mindennapitudatossag.com

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek