Mélyre merülés időszaka!

Elsa Sol
2023-10-25
Energia híradó

Mélyre merülés időszaka! -Tele a táskánk, és még mindig kapjuk!

Nincs megállás,  nincs kényelem,  nincs pihenés! Ha úgy érzed kész vagy, elég, elfáradtál, szétszakadsz már, tudd, ez jó okkal jött,  és a legjobbkor kapod!

Olyan mélységű átalakulást tapasztalunk, még a magasan rezgők is, hogy a hosszú évek alatt talán 2x, ha ennyire komolyan éreztük ezt. Mélységes kikristályosodás zajlik,  lelki és fizikai szinten is, mely kivetül a fizikai világunkba, és nem szép, nem csomagolható csillogó zacsiba masnival. Ez most erős és a szeme közé kell nézni. Most kapaszkodni kell, merni kell, engedni kell. Áramlással vezet az élet, és ha lefelé tol, mert oda kell nézned, merülj!!! Ijesztő, de okkal vezetnek most a mélybe,  hisz a legszebb kagylókat is ott találjuk. A legnagyobb megértések, megélések és átalakulások mind belülről indulnak, mert oda dugdostunk mindent évezredek alatt. Nem a fényeset és ragyogót kell simogatni, hanem a sötétet fénybe hozni, feloldozni, megszeretgetni. A tegnapi ráragadt kaját is jobban kell dörzsölni a tányérról ma, ha hagytuk, hogy álljon és rászáradjon... akkor gondolj bele, mi mindent mosol most ki...

Ne félj belemenni, ne félj szembenézni,  merj dolgozni önmagad belső világával, mert ott találod mindazt, amivel most dolgod van, és amit az élet oly erősen és oly hatalmasra növesztve mutat neked.

Bátorság gyerekek; bátorság, hit és erő ezek most az eszközeink,  és mindent megkapsz hozzá,  hogy a legmagasabb részeiddé válj...csak merd és csináld! Elbírjuk,  megcsináljuk, erőre fel!

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel,  Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2023.10.20

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek