Mélységből felszabadító Újhold

Elsa Sol
2023-11-13
Energia híradó

Mélységből felszabadító Újholdas Önfelismerések

Önmegismerésre szólít fel a mai Újhold, és nem is csoda, hogy erejével irányba akar helyezni. A 11.11-es kapu is a beindításról szólt, erejével megtolt, ajtókat nyitott, falakat döntött le. Ennek erejét most felerősíti az Újhold, mely a mélyről felhangzó kérdéseket hoz, önmagunk belső világának megismerésére és felvállalására ösztökél. "Own your path, own your power!" azaz tedd magadévá az Utad, tedd magadévá az erőd (hatalmad.)

A mai nap ereje mélyből szólít, de a magasságba tekint. Arra kér nézz magadba, ismerd fel a mintákat, merd felvállalni Önmagad erejét, szépségét és mélységét. Kérdezz, láss, lépj és éld meg! Merj nagyobbat lépni, kilépni a keretek közül, merj újítani, merd minden képességed és szenvedélyed használni. Érezz bele, ki akarsz lenni, és vállald be!

Érhetnek most meglepetések, jöhetnek váratlan fordulatok, semmiből érkező üzenetek, segítők vagy megoldások. Új utak szállnak szemeink előtt, rajtunk áll, mit húzunk magunkhoz, mit merünk elhinni, mit merünk magunkévá tenni és elkezdeni megélni.

Érzékenység a toppon, befelé is, de kifelé is! Ez most az idő, ahol szánj magadra egy órát, kapcsolódj magadhoz, érezz bele, hol tartasz, merre akarsz menni, mit akarsz megélni. Ne nézz hátra, ne figyeld a másikat, mert együtt megyünk, de mindenki a maga útján, és TE tudod a legjobban TE hova akarsz eljutni és mit akarsz megélni. Az Újhold arra kér, töltsd ki Önmagad teljes köpenyét, húzd ki magad, tervezz és álmodj nagyot! Mert belülről, belőled indul minden csoda!

Áldásos Újholdas felismeréseket és megéléseket!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2023.11.13.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest Aesthetic Art

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek