Mélységes átkalibrálások - fénnyé válás 2.0.

Elsa Sol
2023-08-14
Energia híradó

Mélységes átkalibrálások - fénnyé válás 2.0.

Újabb mély átalakulások kezdődtek, melyek egy magasabb szintre kalibrálnak át minket, fokozatosan engedve be önmagunk terébe. Erős fizikai érzetek és mindennapos tapasztalások áramlanak most.

Hullámokban érkeznek az energetikai kódok, melyeket a testünk és lelkünk minden szálával érzékelünk most. A homlokcsakra erős nyomása és nyílása jelzi, ahogy az érkező kódok szó szerint nyitják fel a szemünket a valóságra. Kezdünk átlátni a síkokon, és ami fontosabb: belátni a mindennapi világ hálója mögé, felismerve minden eseményben a tapasztalás és fejlődés lehetőségeit, és ezáltal könnyebben átvészelni mélyebb hittel önmagunkban és önbizalommal felvértezve. Nagy ugyanakkor a feszültség is bennünk és körülöttünk, érezzük a változást, hogy most igazán lépünk egyet. Ennek viszont az előzménye a tér megürítése, így sok a leválás, elválás, korszakok lezáródása, kapcsolatok elvágása, önmagunk belsejének teljes átkalibrálása... és ez nehéz, mert olyan darabokat hagyunk most hátra, amik évtizedek óta a részeink. De kezd világossá válni, hogy mennyit változtunk, és az új lényünk már könnyebb, tisztább, és fel akar szabadulni, mert légiesedünk, fénylünk, sűrű testünk fénnyel töltődik és kristályosodik... nincs hely őrizgetni már! Minden beszél most ismét! Jönnek a sugallatok, jönnek a villanások, amik vezetnek. Hatalmas felismerések és összefüggések nyílnak meg, a fej teljes területe bizsereg, feszül, áramlik a nyomás. A hangulat is pillanatonként változik: örülünk, jála, könnyűség, aztán bumm jön valami (sokszor megfoghatatlan) és szomorúság, elfáradás, hirtelen düh ébred és kiabál a kiengedésre. Tényleg csak áramolni tudunk most, nincs recept, nincs egy út, csak hagyd, hogy átmosson, feküdj fel a hullámokra, áramolj, figyelj befelé, nézz az események mögé, nézz a szívedbe és hallgass! Minden válasz és út felfénylik most benned...ébred az új lényed, és ha hagyod, be is ül a volán mögé:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Eésa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.08.09.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó:Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek