Mélységes megélések és magasságos felismerések

Elsa Sol
2023-09-20
Energia híradó

Folytatódnak a nagy megélések, a nagy mélységek, a gyomorba-vágó felismerések és változások. Nincs mese, a nagybolygók önismeretre, önfelismerésre hívnak, és komolyan is veszik a dolgukat.

Rengeteg fizikai tünetről írtok, és tényleg személyre szabva lehetne listázni. Fej körüli erős bizsergések, nyomások, erős fülcsöngések, áthallások, tarkóba hasító nyilallások, homlok nyomás és feszítés. A torok erősen aktiválódik, nem bírjuk magunkba tartani már, ki kell adni, le kell írni, el kell mondani, és ha nem, érzed a gombócot, érzed, ahogy lenyeled a szavaid. A szív körül fizikai érzetek és lelkiek is áramlanak. Bizsereg, nyom, feszít, félreüt, kihagy, melegszik, és közben hol hála, boldogság és öröm akarja szétrobbantani, hol nagy kioldódások, sírás, felismerés, nagy elszakadások, lezárások fájdalmai jönnek.

Ahol szeretet van, az meggyógyítható, ahol fájdalom van, az feldolgozandó és elengedendő... nincs mit tenni. Önmagunkkal szemben is felismerések sorozatai jönnek, akkora tükrök állnak szemben, hogy ha most nem veszünk róluk tudomást, akkor tényleg cipeljük tovább mindazt, ami most könnyen egyszerűen elérhető és elengedhető lenne. Merni kell változni, merni kell megélni, merni kell felállni és lépni, de engedni, lágyulni és megbocsájtani is!

Csodás megéléseket Mindenkinek!


Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.09.20.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek